reunió

Google Workspace, Meet: l'organitzador pot finalitzar la reunió per tots els participants

Meet: l'organitzador pot finalitzar la reunió per tots els participants

Recentment, Google ha introduït canvis a la seva plataforma de videoconferències Google Meet. Això, ha provocat una sèrie de problemes als esdeveniments programats, com les classes que s’han programat de manera recursiva cada cert període de temps.

El canvi mostra dues opcions: “Surt de la trucada” o “Finalitza la trucada”. Si l’amfitrió tria “Finalitza la trucada”, la sessió es tanca per tothom i l’opció d’accés ràpid es desactiva. Això provocarà que a la pròxima vegada que es faci servir el mateix enllaç de Google Meet, no hi haurà assistents convidats i calgui acceptar individualment la seva entrada.

Per tal d’evitar-ho cal tornar a activar l'opció d’accés ràpid. L'opció es pot trobar editant l’esdeveniment al calendari, al camp amb l’adreça de la sessió de Meet amb l'opció “Canviar configuració de conferència”

Subscriure a RSS - reunió